17 Aralık 2012 Pazartesi

Giorgio Armani Parfüm Ürünleri

Giorgio Armani için profesyonel bir yorum yapmak gerekir şunları söyleyebiliriz.. Karşı cins üzerindeki etkisi açısından, heleki açık tenli biriyseniz ve teninize oturursa, gelmiş geçmiş en etkileyici parfümlerden birisidir. Kışkırtı, kaliteli ve değişmeyen kokusuyla bir çok insanın gözdesi haline gelmiştir Giorgio Armani ...
Bende sizler bu güzel markanın en iyi parfümlerini Balerin.com dan bularak sizler için yayınlıyorum. Aşağıdaki ürünler en beğendiğim ürünler olup tamamen sizlere tavisye amaçlıdır.

Giorgio Armani Code Pour Homme EDT 
Modern erkekler için eşsiz bir parfüm. Baştan çıkarıcı, seksi, gizemli ve şık. Taze limon ve bergamot notaları yumuşak bir biçimde portakal ağacı çiçeği ile harmanlanır.





Giorgio Armani Pour Homme EDT 100ML Erkek Parfüm

Duru, ferah ve şık erkek parfümü. Limon, mandalina ve fesleğen esanslarını keşfeder. Sedir, misk ve sandalağacı notaları ile harmanlanmıştır. Harekete geçirici hislerin tadını çıkartmanızı sağlar.



Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Femme EDT 50ML Bayan Parfüm 
Giorgio Armani Acqua Di Gio, tembel yaz günlerinin ve sonsuz özgürlüğün kokusu. Acqua Dio Gio, Giorgio Armani'nin yazları tatilini geçirdiği Pantelleria adasının müthiş doğasından esinlenilerek oluşturuluyor.




Kaynak: http://www.balerin.com/giorgio-armani.shtml

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder