28 Aralık 2012 Cuma

Giorgio Armani

Giorgio Armani Code Pour Femme Bayan Parfüm Set - EDP 75ML - Duş Jeli 75ML - Vücut Losyonu 75ML

Modern kadınlar için baştan çıkartıcı bir parfüm. Ferah, seksi ve kadınsı. Üst notalarda portakal, zencefil, armut şerbeti, arap yasemini; orta notalarda portakal çiçeği, yabani yasemin, lavanta, bal; alt notalarda ise değerli ağaç karışımı ve vanilya kullanılmıştır.

Giorgio Armani Idole d`Armani Pour Femme EDP 75ML Bayan Parfümü

Giorgio Armani Idole D'Armani güzellik, nezaket ve bağımsız ruhun karşı konulmaz birleşimi. Ölümsüz İtalyan şıklığından esinlenilerek oluşturulanIdole D'Armani kadın teninde sihirli bir duyusallık ve doğal bir asaletle parıldıyor. Giorgio Armani Idole D'Armani notaları: Üst notalarda acı portakal, sulu armut, zencefil, davana nüansları; orta notalarda gül lokumu, yasemin, safran; alt notalarda paçuli, vetiver ve kara buhur.

Giorgio Armani Code Sport EDT 125ML Erkek Parfümü

Code Sport baştan çıkarıcı bir yöntem.
Nane ferahlatıcı kokusuyla Code Sport’un baş notasını oluşturuyor. Bahçe nanesi, acı nane ve yaban nanesinin inanılmaz serinlikleri etkili bir demete dönüşüyor. Sicilya mandalinası ise kozmolit bir kokuyla İtalyan esintisi katıyor. Kokunun kalbi, baştan çıkarıcı gücünü turunçgiller ile açığa çıkartıyor. Parfüm içeriğinde, arzunun kokuya mutlak dönüşümü olan ambroks ve şehvetin birleşimi olan kenevir, vetiver ve zencefil karışımıyla yanma noktasına kadar ısıtılıyor. Code Sport buzun ferahlatıcı serinliği ve tutkulu bir nefesin sıcaklığını birleştirerek sanki sınırları olmayan bir yaşamı vaat ediyor.

Giorgio Armani Code Homme EDT 75ML Erkek Parfüm Set

EDT 75ML
Shower Gel 75ML
Giorgio Armani Code Homme sade, şık, maskülen erkekler için odunsu ve baharatlı esintilere sahip baştan çıkartıcı bir koku. Parfümün cezbedici nüansları ve duyusal kavislere sahip şişesi ile sizi çekim alanına davet ediyor. Armani Code Homme notaları: Üst notalarda bergamot, limon; orta notalarda anason, zeytin çekirdeği; alt notalarda deri ve tütün.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder